Rippiristit

Rippiristit
 

Rippijuhlat edessä?
Rippijulat ja konfirmaatio on nuoren oma tilaisuus. Rippijuhlia edeltää juuri käyty rippikoulu, joka käydään useimmiten teini-ikäisenä. Rippikoulu mahdollistaa esimerkiksi avioliittoon vihkimisen kirkossa sekä oikeuden toimia kummina kummilapselle.

Rippijuhliin kutsutaan yleensä, isovanhemmat, ystävät ja sukulaiset sekä tietysti konfirmoitavan nuoren kummit.

Rippiristit


Ristiriipus kantaa muistoa elämän tärkeistä hetkistä

Ristikorulla on monta eri merkitystä. Kaunis ja tyylikäs rippiristi muistuttaa rippikoulusta ja symboloi lähimmäisenrakkautta. Toiset pukevat ristikorun kaulalleen ilman mitään erityistä uskonnollista symboliikkaa.

Valikoimassamme on kaikki kauneimmat ja tyylikkään ristiriipukset. Materiaaleina on käytetty, sekä kelta- että valkokultaa, hopeaa ja myös terästä.Tutustu valikoimaamme ristikoruista ja mikäli haluat lisätietoja niin ota yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut niin kerromme mielellämme lisää.

Mitä voisin antaa rippilahjaksi? Tai mitä voisin toivoa rippilahjaksi?

Rippilahjaksi kannattaa antaa jotain, josta jää nuorelle pysyvä muisto ripille pääsystä. Usein kummeilta odotetaan perinteistä ristiriipusta. Ristejä valmistetaan useasta eri materiaalista ja tyyliltään ne voivat olla hyvinkin erilaisia keskenään. Monet painottavat perinteistä ristin näköistä muotoa, kun taas nykyisIn etsitään paljon myös kivillä koristeltuja tai muita hieman poikkeavia ristimalleja. Katso tästä valikoimaamme erilaisista rippiristeistä.

Olemme laittaneet esille runsaasti eri vaihtoehtoja rippijuhlaan lahjaksi sopiviksi tuotteiksi. Tytöille haluttuja lahjoja ovat olleet sirot riipukset ja rannekorut. Näitä löytyy paljon esimerkiksi Kalevala Korun, Lumoavan tai Guess:n mallistoista. Tyyliltään aikuismainen rannekello ensimmäiseksi "oikeaksi kelloksi" on myös loistava valinta rippilahjaksi. Guess, Tommy Hilfiger ja Fossil edustavat kellojen osalta kansainvälisiä muotimerkkejä, kun taas perinteisten kellovalmistajien, Seikon, Citizenin ja Tissotin valikoimista löytyy varmasti rippi-ikäisen suosikkikellot.

Tutustu rippilahjavalikoimaamme ja mikäli haluat lisätietoja niin ota yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut niin kerromme mielellämme lisää.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.