Henkilöstötietolain 523/99 10 mukainen rekisteriseloste

Rekisterin nimi

aikakulta.fi -verkkokaupan asiakasrekisteri


Rekisterinpitäjä

Järvenpään Aika-Kulta Oy Y-Tunnus 0126333-9 Sibeliuksenkatu 6 04400 Järvenpää Rekisteriasioiden yhteyshenkilö Niko Niittymäki niko (at) aikakulta.fi


Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

aikakulta.fi -Verkkokaupan asiakasrekisteriin tallennettuja tietoja käytetään yhteydenottoihin verkkokaupan asiakkaisiin, markkinointitarkoituksiin sekä muuhun yhteydenpitoon. Asiakas rekisteriin tallennettuja tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää Järvenpään Aika-Kulta Oy:n suoramarkkinointiin, jollei asiakas ole suoramarkkinointia kieltänyt. Tilaaminen aikakulta.fi -verkkokaupasta ei edellytä rekisteröitymistä eikä tietojan antamista asiakasrekisteriin.


Oikeus tietojen korjaamisiin

Jokaisella aikakulta.fi -Verkkokaupan asiakasrekisteriin tietonsa antaneella henkilöllä on oikeus tarkastaa omat rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia niiden korjaamista. Korjauspyyntö tehdään sähköpostilla rekisteriasioiden yhteyshenkilön sähköpostiosoitteeseen.


Säännönmukaiset tietojen luovutukset Euroopan Unionin alueen ulkopuolelle:

aikakulta.fi -Verkkokaupan asiakasrekisteriin tallennettua sisältöä ei luovuteta Järvenpään Aika-Kulta Oy:n ulkopuolelle.


Rekisterin suojauksen periaatteet

Kaikki rekisterin tiedot on tallennettu sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaisella suojatulla palvelimella pääkäyttäjän myöntämien alikäyttäjätunnusten takana.


Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä tallentaa aikakulta.fi -verkkokauppaan rekisteröitymisen yhteydessä asiakkaan yhteystiedot. Tietoja voidaan tallentaa myös asiakkaan ostaessa tuotteita tai palveluja.


Evästeet

Sivuilla vierailevan tietokoneelle voidaan mahdollisesti siirtää ns. evästeitä (=cookies), joiden avulla voidaan kerätä tietoja mm. siitä, miltä sivuilta vierailija on www-sivuillemme siirtynyt, mitä selainta käytät, mikä on näytön resoluutio ja käyttöjärjestelmä, sekä mikä on tietokoneesi ip-osoite. Evästetietojen avulla voidaan seurata kävijämääriä sekä kehittää sivustoa toimivammaksi. Lisäksi Aika-Kulta Oy tai sen yhteystyökumppanit saattavat käyttää mainonnan kohdentamiseksi evästeitä, joilla kerätään tietoa kävijän vierailuista aikaisemmilla sivustoilla. Vierailijalla on mahdollisuus estää evästeiden käyttö muuttamalla selaimensa asetuksia.


Tietosuojaseloste 20.05.2018


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Järvenpään Aika-Kulta Oy / aikakulta.fi-verkkokauppa Y-Tunnus 0126333-9 Sibeliuksenkatu 6 04400 Järvenpää myynt (at) aikakulta.fi


Mitä tietoja kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kieli, valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan myös yrityksen nimi ja y-tunnus.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi. Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


Mihin kerättyjä tietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetää, ssiakassuhteen hoitamiseen, tilastollisiin tarkoituksiin ja markkinointitarkoituksiin. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Ei luovuteta


Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

Asiakkaalla on kerättyihin tietoihin tarkistusoikeus, oikaisuoikeus, oikeus peruuttaa suostumus ja poisto-oikeus. Mikäli haluat poistua rekisteristä ota yhteyttä myynti (at) aikakulta.fi