Aarni

Aarni

Aarniwood – Elegantit ja erottuvat puiset kellot


Eleganttia tyyliä luonnosta.

Aarnin puinen rannekello on täsmävalinta Sinulle, joka arvostat laatua ja luontoa. Kelloissa käytetään ainoastaan tarkoin testattuja puulaatuja, joiden käyttö ei vahingoita ympäristöä. Puinen kello on hengittävä ja miellyttävä jokapäiväisessä käytössä. Kestävät materiaalit takaavat sen, ettei käyttöä tarvitse arkailla.

Kuten puu taipuu, taipuu myös Aarni monipuoliseen käyttöön: tyylikästä kelloa voit käyttää niin juhlissa, toimistolla kuin rennoissakin merkeissä. Kellon ainutlaatuiset yksityiskohdat kääntävät katseita kertoen omaa tarinaa kantajastaan: valitsetko sysimustaa vai raikkaan vaaleaa, siroa vai uljasta?

Aarni-kelloille on myönnetty Design from Finland -merkki tunnustuksena suomalaisesta muotoilusta. Kaikki käytetyt luonnonmateriaalit tulevat kestävistä ja vastuullisista lähteistä. Huomioithan, että puun kuviointi ja sävy ovat yksilöllisiä kaikissa tuotteissa.

Materiaalit

Aarni tuotteissa käytetään vain puulaleja, jotka kestävät hyvin sekä työstöä että käyttä. Aarniwood on kokeillut tuotteissaan lukuisia eri puulaatuja, ja jatkoon ovat päässeet vain parhaat. Kaikki käytetyt luonnonmateriaalit tulevat kestävistä ja vastuullisista lähteistä. Osa puumateriaalin viehätystä on sen elävyys: jokainen tuote on yksilöllinen sekä kasvultaan että kuvioiltaan. 

Aarni-kellojan nahkarannekkeet on valmistettu ainutlaatuisesta suomalaisesta hirvennahasta. Miellyttävän pehmeä hirvennahka on poikkeuksellinen yhdistelmä kestävyyttä ja ulkonäköä. Nahka on hirvenmetsästyksen sivutuote, jolle ei toistaiseksi ole ollut paljon käyttöä. Yhtäkään hirveä ei siis metsästetä nahan takia. Ekologinen ja kestävä hirvennahka on loistava valinta kellosi rannekkeeksi.

Kaikki Aarni-kellot ovat varustettu korkealaatuisilla sveitsiläisillä ja japanilaisilla koneistoilla. Mallista riippuen koneistojen paristot kestävät 2 vuodesta jopa 8 vuoteen. Aarni XO-malleissa käytetään sveitsiläisiä Ronda 1063 koneistoja, joissa 5-jalokiveä ja standardi pariston kesto 25-34kk. Aarni vega malleissa käytetään sveitsiläistä Ronda 1062 koneistoja, joissa 4-jalokiveä ja standardi pariston kesto 60-80kk. Aarni Sirius ja Saga malleissa käytetään Japanilaisia Miyota-koneistoja.

Valikoima

Aarni kellovalikoiman löydät kattavasti sekä verkkokauppamme että myymälämme valikoimasta. Kelloihin on mahdollista tehdä kaiverrus kellon metalliseen takakanteen.

Aarni kelloihin on mahdollista tehdä kaiverrus joka viimeistelee tyylikkään lahjan. Kaiverruksen voi tilata ilman lisäveloitusta. Paketoimme halutessasi upean Aarni-tuotteen lahjapakettiin jolloin lahja on viimeistelty ja valmiina ojennettavaksi.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ota yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut niin kerromme mielellämme lisää.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.