Festive Uutuudet 2021

Festive Uutuudet 2021

 

 

Festive diamond collection - Kotimaista käsityötä vuodesta 1947.

Festive-timanttikorujen taustalta löytyy kolmen sukupolven ajan jalostunut kultasepän tieto ja taito, jonka juuret ulottuu aina 1940-luvulle saakka.

Korujen materiaalit, kuten kulta ja timantit ovat luonnonmateriaaleja, joten on selvää että niiden tie koruksi kuormittaa jonkin verran luontoa. Laadukkaasti valmistetut korut ovat kuitenkin erittäin ekologisia siinä mielessä, että ne kestävät aikaa ja niitä on helppo myös kierrättää. Usein kultakorut periytyvät sukupolvelta toiselle ja vähintäänkin niiden materiaali kierrätetään usein uusiokäyttöön

Festive mallistosta löydät laajan ja monipuolisen valikoiman Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja laadukkaita timanttisormuksia ja muita jalokivisormuksia, kivettömiä kihlasormuksia ja jokaiseen makuun ja hintaluokkaan sopivia vihkisormuksia.

Jokainen Festive - koru valmistuu yksilöllisesti juuri sinun toiveesi mukaan. Festive - timanttikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Siitä takeena Festive- timanttikoruille on myönnetty Avainlippu- ja Design Finland tunnukset. Jokainen valmistettu Festive-timanttikoru on yksilö, jolle myönnetään laatutakuu.

Festive Diamond Collection - koruissa käytetään konfliktivapaita, huolellisesti valittuja ja tarkan luokituksen mukaisia timantteja. Jokainen valmistettu Festive-timanttikoru tulee aitoustodistuksen kanssa ja lisänä yli 0,40ct ja sitä suuremmat timantit sisältävät GIA:n timanttisertifikaatin.

Kaikki malliston tuotteet on saatavissa joko 14 tai 18 karaatin kelta-, valko- tai punakullasta. Valmistuksessa käytetään lähes 100% kierrätettyä kultaa.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ota yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut niin kerromme mielellämme lisää.

 

Järvenpään myymälässä Festive timanttisormus esittelypäivä torstaina 5.5. klo 13 - 18. Malliston asiantuntija paikalla. Asiantuntijan opastuksella saat hyödyllisiä vinkkejä unelmiesi vihki- tai kihlasormuksen valintaan. Myymälän osoite on Sibeliuksenkatu 6, 04400 Järvenpää. Tervetuloa esittelyyn.

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-50 / 65

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu