Gant

Gant

What time is it? Gant Time.

 

Gant Kids & Teens

Esittelyssä uudet GANT Time -kellot lapsille ja nuorille! Uudet laatutietoisille nuorille suunnatut värikkäät kellot ovat saatavilla kahdeksassa eri värissä ja kahdessa eri kuorimallissa. GRADUATE-mallisto sopii täydellisesti nuoremmille lapsille, jotka löytävät GRADUATE-malliston kellosta itselleen luotettavan kumppanin ensikellokseen. CAMPUS-mallisto on taasen ihanteellinen valinta nuorelle, joka kaipaa kelloltaan hieman enemmän asennetta.

Gant Graduate-malliston kellot ovat kellon kuoren halkaisijaltaan 28mm kokoisia, joten ne sopivat mainiosti pienellekin käyttäjälle tai vaikka ihan ensimmäiseksi kelloksi. Gant Campus-mallit ovat hieman isompia 32mm kellon kuoren halkaisijaltaan, joten koko on sopiva esimerkiksi teini-ikäiselle tai vaikka siroon aikuiseen ranteeseen puettuna.

Kaikki lasten & nuorten uutuusmalliston kellot on valmistettu ruostumattomasta teräksestä joustorannekkeet mukaan lukien. Jokaisessa malliston kellossa on myös kestävä mineraalilasi, tarkka japanilainen koneisto ja 100 metrin vesitiiviysluokitus.

Jokaisen GRADUATE ja CAMPUS -mallin mukana tulee laadukas penaalin muotoinen lahjapakkaus. Uudelleenkäytettävä lahjapakkaus suojelee luontoa ja kannustaa oppimaan.

Valikoima

Gant kellovalikoiman löydät kattavasti sekä verkkokauppamme että myymälämme valikoimasta. Kelloihin on mahdollista tehdä kaiverrus kellon metalliseen takakanteen.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ota yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut niin kerromme mielellämme lisää.

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.