Kohinoor

Kohinoor
 

Kohinoor - Tunne valon kosketus


Timanteista kuuluisin on Koh-i-noor, tarunhohtoinen Valon vuori. Andhra Pradeshin osavaltiosta, Intiasta peräisin oleva timantti tuottaa legendan mukaan onnea kaikille naisille. jotka omistavat sen tai käyttävät sitä.

Kohinoor merkistä tunnistat myös aidot Kultakeskuksen timantti- ja kultakorut. Jokaisessa aidossa Kohinoor-korussa on häivähdys tarunhohtoista valoa. Voit itse kokea sen. Pujota timanttisormus rakkaimpasi sormeen, niin näet kuinka valo heijastuu hänen katseestaan.

Kohinoor timanttikorut syntyvät arvostettujen suomalaisten suunnittelijoiden käsityön tuloksena Hämeenlinnassa.

Kohinoor timanttikorut valmistetaan vähintään 14 karaatin kelta-, puna- tai valkokultasta. Suosituin materiaali vihki- ja kihlasormuksissa on valkokulta. Kaikkiin kihloihin ja suurimpaan osaan sormuksista tulee 585-valkokultaseosta, jossa on 58,5 % kultaa, 14,5 % palladiumia, hopeaa ja kuparia, 1,5 % sinkkiä. Valkokultamateriaalissa ei siis ole nikkeliä. Kaikki valkokultaiset Kohinoor-timanttisormukset ovat päällystetty puhtaalla rodiumilla eli siis rodinoitu.

Kohinoor on ollut klassisen kauniiden ja korkealaatuisten korujen tuotemerkki jo vuosikymmenien ajan. Noin puolet suomalaisista morsiamista kihlataan Kultakeskuksen Kohinoor-kihloilla. Onko Kohinoor osa sinun elämäsi tärkeimpiä hetkiä?

Tutustu Kohinoor-timanttikorujen tuotevalikoimaan verkkokaupassamme.

Verkkokaupan valikoimassa olevia Kohinoor-sormuksia voit sovittaa Myymälässämme , ja mikäli et löytänyt etsimääsi niin ota rohkeasti yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut niin kerromme mielellämme lisää.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.