Lapponia

Lapponia
 

Lapponia-korut ovat suomalaisen Lapponia Jewelry Oy:n valmistamia koruja. Lapponia Jewelry on ollut Kalevala Koru Oy:n omistuksessa vuodesta 2005 lähtien. Kalevala Koru Oy on alansa suurin yritys Suomessa ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys suunnittelee, valmistaa ja markkinoi korkealaatuisia kulta-, hopea- ja pronssikoruja tuotemerkeillä Kalevala Koru ja Lapponia Jewelry.

Muotoilu

Lapponialla on ainutlaatuinen design. Se perustuu yksilölliseen muotoiluun, parhaisiin materiaaleihin, huolelliseen käsityöhön sekä pieniin sarjoihin. Jokainen koru on tarkoin harkittu kokonaisuus, joka on viimeistelty pienimpiä yksityiskohtiaan myöten. Vuonna 1963 Björn Weckström alkoi suunnitella yrityksen koruille uudenlaista ilmettä, ja hänen suunnittelemansa kokoelma aloittikin menestystarinan. Lapponia Jewelry koruja suunnittelee yhteensä 9 eri muotoilijaa, joista tunnetuin on Björn Weckström.

Valmistettu suomessa

Kaikki korut valmistetaan Suomessa ja raaka-aineissa suositaan mahdollisuuksien mukaan suomalaista alkuperää olevia materiaaleja.

Valikoima

Lapponia -valikoimaan voit tututstua myymällöissämme tai verkkokaupassamme. Osa verkkokauppamme valikoimassa olevista tuotteista on tilaustuotteita. Tilaustuotteissa toimitusaika on kuitenkin ainoastaan 3-5 arkipäivää tilauksesta. Jos et löytänyt etsimääsi niin ota yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut niin kerromme mielellämme lisää.

View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Lapponia Dancing Wind kaulakoru kultaa
    2 161,00 €
  2. Lapponia Mukka rannekoru kultaa
    4 175,00 €
View as Ruudukko Luettelo

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen