Leijona Suomi 100-vuotta juhlamallisto

Leijona Suomi 100-vuotta juhlamallisto
Leijona-kello on ollut osana suomalaista historiaa jo yli 100 vuotta. Suomi 100 -juhlamallistolla haluamme juhlistaa ylpeänä satavuotista itsenäistä Suomea. Meillä suomalaisilla on aina ollut rohkeutemme ja rehellisyytemme, joista meidän tunnetaan maailmalla. Sitä on myös Leijona-kello: rohkea, rehellinen ja konstailematon – ylpeästi suomalainen.

Leijona-kellojen Suomen satavuotista itsenäisyyttä juhlistavaan juhlamallistoon kuuluu neljä erilaista kelloa – kaksi taskukelloa ja kaksi rannekelloa. Juhlamalliston kellot ovat saaneet inspiraationsa 1900-luvun alkupuolen suositusta Leijonan taskukello-mallista. Kellotaulu onkin hyvin tarkasti yksityiskohtia myöten replikoitu näistä vanhoista Leijona-kelloista.

Kutakin neljää kellomallia on valmistettu rajoitettu 250 kappaleen erä ja kellot on numeroitu. Ensimmäiset kappaleet kustakin mallista on lahjoitettu henkilöille ja tahoille, jotka ylpeänä ja ansiokkaasti edustavat Suomea: tasavallan presidentti Sauli Niinistölle, rouva Jenni Haukiolle, Suomen Sotaveteraaniliitolle, sekä ratakelauksen maailmanmestari Leo-Pekka Tähdelle.
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
  1. Leijona rannekello teräs Suomi 100 juhlamalli
    Tarjoushinta 179,10 € Normaalihinta 199,00 €
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen