Lumoava Elämäntähti Krista Siegfrids

Lumoava Elämäntähti Krista Siegfrids


Elämäntähti - Krista SiegfridsElämäntähti on syntynyt yhteistyössä laulaja Krista Siegfridsin ja Ronald McDonald Lastentalosäätiön kanssa. Siroista tähtikoruista koostuva Elämäntähti-korusarja on Kristan suunnittelema ja sen avulla Lumoava tukee Ronald McDonald Talon toimintaa. Tähti merkitsee Kristalle toivoa ja sitä, että elämä kantaa vaikeuksien läpi. Jokaisessa sarjan korussa on yksi tähti, mutta riipukseen voit kerätä niitä myös useamman merkitsemään lapsiasi, sisaruksiasi tai muita sinulle tärkeitä ihmisiä tai asioita. Korun tähdissä sinulle rakkaat ovat aina lähellä sydäntäsi.

Ronald McDonald Talo auttaa sairaalahoitoa vaativien lasten perheitä mahdollistamalla heille kodinomaisen majoituksen sairaalassa olevan lapsensa lähellä. Helsingissä HUS Uudessa lastensairaalassa hoidetaan keskitetysti vaativaa erikoissairaanhoitoa tarvitsevia pieniä potilaita. Sairaalassa lapsi saa parasta mahdollista hoitoa, mutta yhtä lailla parantumiseen tarvitaan perheen läheisyyttä. Ronald McDonald Talossa perheet voivat asua ja kerätä voimia, jotta jaksavat jakaa niitä eteenpäin lapselleen.

Sekä Kristalle että Lumoavalaisille toisten auttaminen on ensisijaisen tärkeää ja siksi on haluttu lähteä tukemaan Ronald McDonald Talon toimintaa Elämäntähti-Korujen avulla. Lumoavalla ollaan suunnattoman iloisia ja ylpeitä siitä, että voidaan omaa ammattitaitoa hyödyntäen auttaa pieniä potilaita ja heidän perheitään vaikeiden aikojen keskellä. Jokaisesta myydystä Elämäntähti-korusta lahjoitetaan 5 euroa Ronald McDonald Lastentalosäätiölle..

Elämäntähti-korut sopivat niin sinulle itsellesi kuin lahjaksi läheiselle tai vaikkapa työkaverille tai työntekijälle. Niiden avulla kerrot lahjansaajalle hänen olevan todellinen tähti! Ostamalla Elämäntähti-korun olet mukana auttamassa kanssamme.


View as Ruudukko Luettelo

25 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu