Rosefield

Rosefield

Rosefield

Yksinkertaisia ​​yksityiskohtia ja puhdasta luksusta. Kellot ja korut rennon tyylikkyyden ja helpon pukeutumisen tueksi. Kestäviä metalleja ja kohtuulliset hinnat. Rosefield malliston muotoilussa henkii New York Cityn vaikutteet ja hieman retro ja vintage tunnelmaa modernilla twistillä. Kelloissa käytetään laadukkaita materiaaleja ja kestäviä japanilaisia quartz-koneistoja. Kellot ovat roiskevesisuojattuja, ja niille myönnetään 2-vuoden takuu.

Tribeca TRIBECA-mallisto on saanut nimensä New York Cityn ala-Manhattanin ikonisesta ja muodikkaasta Tribeca kaupunginosasta. TRIBECA on todellinen trendiasuste muotitietoiselle naiselle.

Mercer Mercer-mallisto kunniottaa New York Cityn maineikasta ostosaluetta. Kelloissa on kaunis punottu teräsranneke ja minimalistinen kaunis kellotaulu.

The Boxy Retroa, mutta myös niin modernia - the Boxy malliston kelloissa on suorakaiteen muotoinen kellonkuori yhdistettynä tyylikkääseen vaaleaan Sunray kellotauluun. Muotitietoisten ihmisten valinta niin työhön, opiskeluun kuin juhlaankin.

Boxy XS The Boxy XS -mallisto on pienempikokoinen versio suositusta The Boxy -mallistosta. Tyylikkäät pyöristetyt kulmat, ultra ohut kuori sekä päivyri toiminto. Hieman retro, tyylikkään trendikäs ja huolettoman elegantti.

The Ace The Ace mallisto on kunnianosoitus vanhoille klassikoille: retro kello modernilla Rosefield twistillä. The Ace on yhdistelmä tyylikästä ja sporttista, sopii asuun kuin asuun.

West Village West Villagen ikoninen ja perinteisesti kapinallinen naapurusto - huoleton alue eurooppalaisella hohdolla - on tämän malliston innoituksen takana. Rannekellolla on siro ja ohut kuori ja samettisen pehmeä aito nupukkinahkaranneke. Erityiset yksityiskohdat erottuvat joukosta, kuten sirot metallirenkaat, jotka koristavat ranneketta. Omanlaisensa jokaiselle rannekevärille, renkaat vahvistavat WEST VILLAGEn vintage-chic henkeä.

The Small Edit Tämä "uusvintage"-mallisto kunnioittaa ajatonta estetiikkaa 26 mm:n taululla - tähän mennessä pienin Rosefield-kello. Sen pienempi koko ja yksityiskohdat huokuvat vintage-tunnelmaa ja luovat tyylikkään naisellisen lookin.

The Premium Gloss Tässä New Yorkin kaduilta tutussa rohkeassa tyylissä säihkyt upeampana kuin koskaan. Kiiltävä patentoitu ranneke antaa asuusi muodikkaan lisän - arkeen ja juhlaan. Uskaliasta, mutta naisellista Premium Gloss malliston rannekkeet ovat 100% vegaanisia - paras vaihtoehto ympäristötietoisille ja eläinrakkaille.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä, niin ota yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut niin kerromme mielellämme lisää.

View as Ruudukko Luettelo

22 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu