Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger
 

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger on arvostettu amerikkalainen suunnittelija, joka tunnetaan vaate-, silmälasi-, parfyymi- ja kellomallistoistaan. Kellot ovat kiehtoneet Tommy Hilfigeriä lapsesta asti. Hänen isänsä toimi 42 vuotta kelloseppänä ja innosti myös pojan kellomaailmaan. Ensimmäinen kellomalli tuli markkinoille vuonna 1999.

Mallistossa on rannekelloja miehille ja naisille. Naisten mallistoon kuuluvat tuoteryhmät Classic, Fashion ja Sport ja miesten mallistoon Sport-Cool ja Classic. Kellomallisto uudistuu neljästi vuodessa.

Tommy Hilfiger -kellojen valmistuksesta vastaa sveitsiläinen kello-osaamisestaan tunnettu Movado Group, jolla on mallistossaan myös huippulaadukkaat luksuskellot Concord, Ebel ja ESQ.

Tämä merkki on muotitietoisen nuorekas ja rento valinta houkuttelevaan hintaan.

Valikoima

Valikoimissamme paljon upeita Tommy Hifiger tuotteita. Lähes kaikki verkkokaupan valikoimassa olevat tuotteet löytyvät heti myymälämme varastosta, joten tilaukset voi noutaa myymälästä jopa samana päivänä tilauksesta.

Suurin osa tuotteista kotiisi tilattuna 2-3 arkipäivän toimitusajalla.

Myymälämme valikoimasta löydät vielä kattavamman Tommy Hilfiger valikoiman, joten jos et löytänyt etsimääsi niin ota yhteyttä ja kerro mistä tuotteesta olet kiinnostunut niin kerromme mielellämme lisää.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.