Aika-Kulta Oy -myymäläOlet lämpimästi tervetullut myymäläämme Järvenpäässä.

Järvenpään myymälä sijaitsee keskeisellä paikalla aivan ydinkeskustassa 100 metriä rautatieasemalta eteläänpäin, Sibeliuksenkadun ja Mannilantien risteyksessä.

Verkkokaupan jatkuvasti laajentuvasta valikoimasta löydät osan myymälämme valikoimasta. Myymälässämme on siis paljon tuotteita joita ei ole verkkokaupan valikoimassa. Useimpia verkkokaupan valikoimasssa olevia tuotteita löydät myös myymälästämme.

Tervetuloa tutustumaan upeaan valikoimaamme ystävällisen palvelun kera. Kerromme mielellämme tuotteistamme lisää.


Järvenpään Aika-Kulta Oy

Sibeliuksenkatu 6

04400 Järvenpää

Puh. 010 5480 700

WhatsApp & SMS: 040 572 1100

Email. jarvenpaa(at)aikakulta.fi

Palvelemme myymälässä:

Arkisin 10 - 18

Lauantai ja sunnuntai suljettu

Sijainti kartalla

Palvelemme sinua myös myymälässä

Palvelemme sinua myös myymälässä


Palvelemme sinua myös myymälässä
Aika-Kulta Oy -Kaikki alan palvelut jo vuodesta 1958

Maailma on täynnä kauniita asioita - Tervetuloa tutustumaan niihin Aikakulta.fi - verkkokauppaan tai myymäläämme Järvenpäässä.

Järvenpään Aika-Kulta Oy on kello- ja kultasepänalan yritys Keski-Uudellamaalla. Järvenpäässä toimiva yritys on palvellut alueen asukkaita jo vuodesta 1958. Vuosien saatossa Aika-Kulta myymälöitä on ollut enimmillään viisi, ja se työllisti parhaimmillaan 30 alan ammattilaista myyntitehtävissä. Katso tästä lisää yli 60-vuotisesta historiastamme. Nykyisin hyvällä tuotevalikoimalla varustetu kello- ja kulta-alan myymälä löytyy Järvepäästä josta saat myös kaikki alan palvelut. Järvenpään myymälä sijaitsee aivan ydinkeskustassa 100 metriä rautatieasemalta eteläänpäin, Sibeliuksenkadun ja Mannilantien risteyksessä.

Koru on aina mieluinen lahja, joka muistuttaa lämpimästi lahjan antajasta. Kattavasta valikoimastamme löydät kaikki alan tuotteet aina timanttikoruista ja kultaketjuista hopeisiin ruokailuvälineisiin ja kynttilänjalkoihin.

Aika-Kulta Oy tunnetaan Keski-Uudellamaalla ja sen lähiympäristössä laadukkaiden kellojen ja korujen ostopaikkana. Asiantuntevaa palvelua ammattitaidolla tarjoavat kaikki yrityksessä työskentelevät henkilöt. Palvelemme asiakkaitamme kaikissa lahja-asioissa.

Aika-Kulta Oy:n valikoimassa on paljon omaa maahantuontia olevia tuotteita. Ilman turhia välikäsiä tapahtuvat hankinnat mahdollistavat yksilöllisen, laadukkaan ja omaleimaisen valikoiman aina erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

Sekä myymälämme että verkkokauppamme valikoimaan kuuluu kymmenittäin alan johtavia tuotemerkkejä. Kihla- ja vihkisormusmallistoon kuuluu satoja erilaisia sormuksia useassa eri hintaluokasta. Kultaisia, hopeisia, tai vaikka teräksisiä kaula- ja rannekoruja valikoimastamme löytyy tuhansia malleja. Kellovalikoimasta voit valita joko perinteisen sveitsiläisvalmisteisen ajannäyttäjän tai vaihtoehtoisesti maailmalta tunnetun brändituotteen.

Tervetuloa palvelevaan kello- ja kulta-alan myymälään, Aika-Kultaan

 

Kultasepän lahjoista kauneimmat


Kultasepän lahjoista kauneimmat. Itselle tai lahjaksi.

Meiltä löydät kaikki kello- ja kultasepänalan tuotteet aina timanttikoruista ja kultaketjuista hopeisiin ruokailuvälineisiin ja kynttilänjalkoihin. Valikoimaamme kuuluu laadukkaita tuotteita ja tunnettuja tuotemerkkejä. Hyvät ostokanavat ja luotettavat sekä edulliset hankintakanavamme takaavat edulliset kuluttajahinnat niin koruissa ja ketjuissa kuin lahjatavaroissakin.

Palvelemme sinua myös myymälässä


Palvelemme sinua myös kivijalkamyymälässä Järvenpään keskustassa

Meillä voit poiketa kaikissa kello-ja kulta-alan tuotteisiin liittyvissä asioissa. Myymälämme sijaitsee Keski-Uudellamaalla Järvenpään ydinkeskustassa keskeisellä paikalla, jossa asioiminen on helppoa. Tarjoamme sinulle kaikki alaan liittyvät palvelut vuosikymmenien kokemuksella.

Verkkokauppa palvelee 24/7


Verkkokauppa avoinna 24H

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Voit selata laadukkaiden kellojen ja korujen valikoimaa vaikka kotisohvalta, ja tilata suosikkituotteet suoraan kotiisi. Voit myös noutaa tilauksesi myymälästämme tai pistäytyä toimipisteissämme tutustumaan verkkokauppatuotteisiin livenä ennen ostopäätöstäsi.Palvelumme

Kellosepän palvelut


Kellosepän palvelut

Tarjoamme sinulle kaikki alaan liittyvät palvelut vuosikymmenien kokemuksella. Kelloseppämme huoltaa ajannäyttäjät aina vanhoista taskukelloista nykyaikaisiin paristottomiin rannekelloihin, ja vaikka kymmeniä vuosia vanhan antiikkikellon.

Kultasepän palvelut


Kultasepän palvelut

Kaipaako muistoja sisältävä kaula- tai rannekorusi ammatti-ihmisen kosketusta? Meiltä saat kaikki kultasepän palvelut, kuten ketjujen juotokset, sormuksien koon muutokset, jalokivien istutuksien tarkistukset ja korujen puhdistukset.

Korjaukset ja kaiverrukset


Korjaukset ja kaiverrukset

Korujen, kellojen, palkintojen ja muiden tuotteiden kaiverrukset toteutamme nykyaikaisin menetelmin tietokoneohjatulla kaiverruskoneella, tai halutessasi perinteisenä käsinkaiverruksena.

Meiltä saat kello- ja kulta-alan työsuoritukset ja palvelut vuosikymmenien kokemuksella.

Suoritamme sormusten koon muutokset, ketjujen juotokset sekä kivien istutukset kulta- ja hopeakoruihin. Sormukset ja muut korut kannattaa myös huollattaa kultasepällä säännöllisesti jolloin ne säilyttävät parhaiten alkuperäisen asunsa. Ketjut, sormukset ja muut korut puhdistuvat nopeiten käytössämme olevalla ultraäänpesukoneella.

Otamme myös vanhat kultakorusi vaihdossa, ja hyvitämme niistä jalometallin arvon vaihdossa uuteen. Ota yhteyttä ja kysy lisää hyvityshinnoistamme.

Helminauhojen ollessa jatkuvassa käytössä, ne suositellaan uudelleen punottavaksi aika-ajoin. Punomme kaikenlaiset helminauhat sekä solmuilla että ilman solmuja.

Suoritamme kellojen huoltotoimenpiteet ammattitaidolla ja ystävällisen palvelun kera. Meiltä myös rannekellojen paristojenvaihdot, uudet rannekkeet sekä varaosat .

Ota rohkeasti yhteyttä ja tiedustele lisää palveluistamme!

 

 • Rannekellojen paristonvaihdot ja pienhuollot
 • Kellojen rannekkeet
 • Kellojen puhdistukset ja huollot
 • Kellojen rannekkeiden lyhennykset
 • Seinäkellojen huollot
 • Valtuutettu Polar-sykemittari pienhuolto
 • Polar sykemittareiden lähettimet varaosat
 • Sormusten koon muutokset
 • Sormusten kiillotukset ja pintakäsittelyt
 • Korujen kunnostukset ja korjaukset
 • Korujen puhdistukset ultraäänipesukoneella
 • Helminauhojen punonnat
 • Ostamme vanhat kultakorusi
 • Konekaiverrukset
 • Käsinkkaiverrukset
 • Logokaiverrukset
 • Palkintojen kaiverrukset
 • Sormusten kaiverrukset
 • Korvien rei-itykset

Huomio korvien rei-ityksistä, valitettavasti vallitsevan Covid-19 -tilanteen vuoksi emme suorita tällä hetkellä rei-ityksiä. Työtä suoritettaessa on välttämätöntä olla lähikontaktissa asiakkaaseen, jonka lisäksi rei-ityksestä tulee aina pieni haava harjoituskorvakorun lävistäessä korvan, joten olemme katsoneet turvallisuuden vuoksi pidättäytyä korvien rei-ityksistä toistaiseksi. Pahoittelemme kovasti tilannetta!